outsidemyhome
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى ثقافي حضاري ديني ترفيهي تعليمي
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 Potato Soup

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
blueberry

blueberry


عدد الرسائل : 48
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 11/02/2008

Potato Soup Empty
مُساهمةموضوع: Potato Soup   Potato Soup I_icon_minitimeالثلاثاء فبراير 12, 2008 12:44 pm

Ingredients
8 slices bacon, chopped
4 leeks, green parts removed and discarded, white parts chopped
4 to 5 cloves garlic, chopped
8 sprigs fresh thyme, removed from stems
1 tablespoon paprika, plus additional for garnish
Salt and freshly ground black pepper
4 pounds russet potatoes, peeled and chopped
1 1/2 quarts chicken stock
A dash of hot sauce (optional)
1 cup shredded New York-style cheddar cheese
1 cup shredded Parmigiano-Reggiano
Scallions, for garnish
Sour cream, for garnish (optional) I love you


------------------------------------------------------------------------------


Preparation

In a large, heavy-bottomed pot over medium-high heat, cook bacon until golden brown. Remove cooked bacon to a paper towel-lined plate and reserve.

Add leeks and garlic to the bacon fat and cook until tender, about 4-5 minutes. Add in the thyme, paprika, some salt and freshly ground black pepper. Add potatoes and stock to the pot and bring up to a bubble. Reduce heat to medium and simmer the potatoes until cooked through, about 8-10 minutes. When the potatoes are tender, puree the soup until smooth using a blender, food processor or immersion blender.
Adjust the seasoning as needed with salt, freshly ground black pepper and hot sauce, if desired. Serve the soup in a bowl or mug topped with some of the two cheeses, reserved bacon, a sprinkling of scallions, a dollop of sour cream and a dash of paprika.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
Potato Soup
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
outsidemyhome :: منتدى الصحة والجمال :: منتدى مطبخك-
انتقل الى: